3D MODELLER & RENDERINGAR

3D modeller & Renderingar

Med hjälp av de senaste programvarorna så som Revit, SketchUp, ArchiCad, 3Ds Max och Photoshop kan jag hjälpa er att ta fram 3D modeller och renderingar/miljöbilder för era projekt.


Det kan handla om en nybyggnation där man vill ta fram virtuella miljöbilder interiört och exteriört och även få en orienteringsbar 3D modell att presentera för kunder som är användarvänlig att presentera för kund. Det kan också vara frågan om en ombyggnation där man virtuellt vill se möjligheterna av olika inredningsmöjligheter och ombyggnationer.


Jag har jobbat med 3D modeller för industrier, kommersiella fastigheter, bostäder, kontor och mycket annat. Bilderna intill är tagna direkt ur mina 3D modeller för att säkerställa för dig som kund att det är modeller som jag själv har tagit fram och jobbat med.


Denna tjänst vänder sig främst till fastighetsägare, byggentreprenörer, verksamhetsägare och mäklare men kan även vid behov användas av privata kunder. Hör av dig så berättar jag mer och skräddarsyr arbetet efter just dina behov och önskemål.


Flera arbetsprov kan skickas ut vid förfrågan.


Nedan finner ni även en prislista och förslag av arbetsgång.