PRIVAT

FENG SHUI I DITT HEM

Feng Shui kan tillämpas i privata miljöer i era hem i form av lägenheter och hus. Med hjälp av den gamla Österländska läran baserad på beräkningsanalyser skapas ett underlag för det åtgärder som rekommenderas att utföras för att uppnå Feng Shui i hemmet.


Det kan handla om enkla åtgärder i form av att måla en vägg, ommöblering av nuvarande möbler, tillskott av växter i hemmet, eller mer omfattande inredningensarbete.


Varje rum i våra hem har en betydelse och roll i våran vardag därför är det viktigt att varje rum harmoniserar med vilka vi är för att vi ska trivas och må bra.


Våra personligheter utstrålar en energi som med hjälp av Feng Shui hjälper oss att harmonisera och trivas i dem rum vi tillbringar vår tid. När vi inte är harmoniserade med våra hem skapar detta en känsla av frustation, missförstånd, ilska, oro, rädsla och/eller osäkerhet. Därför är det viktigt att  våra hem är harmoniserad med vilka vi är .


Den beräkningsutredning som jag utför kommer att visa på hur rummen upplevs av personerna som bor och vistas i det. Då analysen utförs på personerna som bor i hemmet samt på varje rum som hemmet utgörs av ger detta en detaljerad kartläggning av hur energierna harmoniserar med varandra. Med detta som underlag skapas sen en åtgärdsplan för vad som kan utföras för att skapa Feng Shui i våra hem. Feng Shui handlar om de energier som flödar runtomkring oss och ifrån oss. Detta måste harmonisera för att vi ska trivas.