MODELLERING & RITNINGAR

ALTERNATIV 1


Detta alternativ omfattar enklare ritningar och skisser samt bygglovshandlingar. Det kan handla om att man vill ha hela paket eller delar utav det.


* Enstaka detaljer.


* Bygglovshandlingar


* Skisser


Pris: Enligt offert.

ALTERNATIV 2


Detta alternativ omfattar granskning av utförda ritningar, granskningspm och utredningar av alternativa lösningar. Det kan handla om att man vill ha hela paket eller delar utav det.


* Granskning av ritningar


* Granskningspm


* Utredningar av alternativa lösningar.


Pris: Enligt offert.

ALTERNATIV 3


Detta alternativ 3D modellering, renderingar, presentationsmaterial och filmer. Det kan handlar om att man vill ha hela paket eller delar utav det.


* 3D modeller


* Renderingar


*Presentationsmaterial


*Filmer


Pris: Enligt offert.

ALTERNATIV 4


Detta alternativ omfattar helhetsåtagande av ritningspaket för projekt från utredning till relation. Det kan handla om att man vill ha hela paket eller delar utav det.


*Systemhandlingar


*Förfrågningsunderlag


*Bygghandlingar


*Relationshandlingar


Pris: Enligt offert.

RItningsunderlag för alla skeden innan, under och efter byggskedet kan utföras och tillhandahållas av mig här på ineo. Jag använder mig av ett flertal program för modellering och ritningsarbetet. Jag behärskar och har en lång erfarenhet av flera programvaror, har även gått ett flertal utbildningar inom respektive program. Det program som jag använder mig utav i mitt arbete är följande:


Revit

AutoCad

Sketchup

Tekla

ArchiCad


Det finns även möjlighet att utföra renderingsarbeten samt att arbeta fram filmklipp ur projekten med ovanstående ritningsprogram om det så önskas.


Jag kan erbjuda ritningar för enkla detaljer, helhetsåtagande för exempelvis ett förfrågningsunderlag eller bygghandlingar. Går också bra att rendera fram bilder ur en 3D modell som jag också erbjuder att utföra.