OM

Soheilla El Masry


KONSTRUKTION • BIM • INREDNING • FENG SHUI • FÖRELÄSNINGAR


ineo. är ett konsultföretag grundat av mig, Soheilla El Masry, sedan hösten 2014. ineo. kommer från det latinska ordet “neonate” och som står för innovativt tänkande och skapande vilket är det jag alltid strävar efter att uppnå i mitt arbete.


ineo. är ett företag som erbjuder konsultation inom konstruktion, BIM och inredningsdesign. Med en gedigen erfarenhet inom byggbranschen samt ett flertal utbildningar på universitetnivå kan jag tillsammans med er skapa lönsamma lösningar för era projekt. Jag erbjuder konsultation i alla former vad gäller konstruktion och inredningsdesign, skapad och utformad för att passa just era behov. Det kan vara konsultation i form av beräknings- och dimensioneringshjälp, upprättning och utformning av ritningar i alla dess skeden vad gäller konstruktion och inrednings design. Underlag för entreprenörer och kunder i byggets olika skeden för projekt inom konstruktion och inrednings design. På ineo. erbjuds även konsultation i form av föreläsningsuppträttande i olika former. Det kan vara allt form enstaka gästföreläsningar till helhetsåtagnde för specifika kurser. Med min erfarenhet sedan tidigare som lärare på gymnasienivå samt stöd för lärare på universitetsnivå  samt tillsammans med min erfarenhet från byggbranschen kan jag idag erbjuda er en högkvalitiv konsultationshjälp inom alla dessa områden. Omfattning och innehåll diskuteras och bestäms i samråd.


I dagsläget är jag även igång med att skriva en handbok om Feng Shui som inom snar framtid kommer att färdigställas och förhoppningsvis finnas tillgänglig för intresserade att köpa, mer information om detta kommer att komma.


Med ineo. strävar jag alltid efter att skapa och anpassa varje arbete efter kundens behov och önskemål. Jag använder mig av uppdaterade verktyg i mitt arbete. Inom mitt arbete har jag alltid Eurokoderna och BBR nära till hands. När det gäller mitt ritande använder jag alltid de senaste programvarorna från ArchiCad, Autodesk, SketchUp samt Photoshop och i mitt dimensioneringsarbete använder jag FEM Design, Frame Analysis samt SB Balk.


Jag tror på att ingenting är omöjligt i mina projekt och att det alltid finns en lösning på alla problem och frågeställningar som dyker upp. Det går alltid att anpassa och lösa de frågeställningar och krav ett projekt ställer oavsett hur det ser ut finns det alltid en lösning på det, och detta är vad ineo. står för: innovativt tänkande och skapande.


Klicka gärna in och titta på min LinkedIn profil.


OM MIG


Nedan följer en kort sammanfattning av de utbildningar och kurser som jag har erhållit under den senaste tiden. Jag har erhållit två stycken kandidatexamen samt har en pågående Master examen på Jönköpings Universitet. Utöver detta har jag deltagit och slutfört ett flertal fristående kurser och utbildningar och fler är på gång.

Fristående utbildningar & kurser

Feng Shui • Inredning grundkurs

Tekla • ArchiCad • Sketchup •Revit

ABK09 • Entreprenadjurdik • AMA • BAS P • BAS U

Projektledning • Uppdragsledning

WBS

MS Office • ECDL

FEM Design


Erhållna och pågående examen på universitetsnivå

Kandidatexamen inom husbyggnadsteknik på Jönköpings Universtiet.

Kandidatexamen inom byggnadsteknik med arkitektur och utformning på Jönköpings Universitet.

Interior Design Diploma/Certification New Skills Academy.

Pågående Master Examen Msc inom Quality Management.

MITT ARBETE


Mitt arbete präglas alltid av innovation och utveckling. Jag följer alltid utvecklingen på marknad och vill alltid tillämpa det bästa och senaste i mitt arbete för att säkerställa att mina kunder alltid får de bästa lösningarna. Mitt företag är under ständig utveckling idag jobbar jag främst med konstruktion, BIM, inredning, Feng Shui samt föreläsningar inom ett flertal områden. Eftersom mitt arbete alltid är inom ständig utveckling så är även mitt företag därav tillkommer det nya områden ständigt inom mitt arbete, håll därför gärna utskick här på hemsidan för att följa min resa inom mitt arbete.

KONSTRUKTION & BIM


Konstruktionsberäkningar, dimensioneringskontroller, granskningar,  konstruktionsritningar samt helhetsåtagande av dina projekt. Med flera års erfarenhet kan jag erbjuda dig det bästa lösningarna.


BIM, eller Building information modelleing, är byggbranschens nya era. Med upp till 7D kan jag erbjuda dig det bästa inom BIM med flera olika alternativ för att passa just ditt projekt.

INREDNING & FENG SHUI


Inredning för ditt företag eller hem, jag hjälper dig med att skapa den rätta miljön och känslan. Jag erbjuder olika alternativ för att anpassa dina behov.


Inreda med Feng Shui för att skapa den rätta känslan och energiflödet samt samtidigt skapa en inredning som jobbar för dig på ditt företag eller hem. Jag erbjuder olika alternativ för att passa dina behov.


FÖRELÄSNINGAR


Föreläsningar inom flertalet ämnen erbjuds. Med erfarenhet inom utbildning och pedagogik kan vi tillsammans skräddarsy enstaka föreläsningar eller övergripande kurser.