VR & Drönarfilmer

VR - VIRTUAL REAILTY


Allt oftare krävs det i tidiga skeden i byggprojekt att få en tydlig bild av resultatet. Idag kan ineo. erbjuda sina kunder VR möjligheten av projekt i tidiga skeden. Med hjälp av den senaste teknologin och proffesionellt utförda underlag kan vi erbjuda våra kunder och i sin tur slutkunden möjligheten att uppleva projekten med hjälp av VR.


Denna teknik kan exempelvis lämpa sigknip fastighetsförvaltare, mäklare, investerare och verksamhetsansvariga som vill kunna marknadsföra sina projekt i tidiga skeden innan de finns på plats i verkligheten. VR är en upplevelse i sig för alla som testar på denna, möjligheten att kunna visulisera ett projekt precis så som det kommer att bli när det är klar är en fantastisk upplevelse i sig. Att samtidigt kunna testa att kombinera olika material, färger, inredning och ytskikt i kombination med varandra för kunna få en bild om hur resultatet kommer att bli är både effektivt och otroligt bra sätt att marknadsföra projektet i.   


Vi använder IRISVR och har möjlighet att utföra projekt i olika nivåer, låter detta intressant? Hör av dig så kan vi boka ett förutsättningslöst möte för att berätta mer!
DRÖNARFILMER


Vill du skapa en film med hjälp av drönare över ett pågående eller befintligt projekt? Vill du marknadsföra ditt objekt från ett högre prespektivt? Ja då har du kommit rätt. Med hjälp av senaste verktygen på marknaden samt avancerad kunskap inom Photoshop kan vi skapa proffesionella filmer och bilder av ditt objekt i bästa kvalité.


På ineo. skapar vi filmer och bilder till fastpris allt i mycket hög kvalité allt skräddarsytt efter era önskemål.

Hör av dig så berättar vi mer!